COMPRA I VENDA.. D'ARMES I ACCESSORIS DE PARTICULARS.

 

Tant si vols comprar com vendre algun tipus d'arma o accessori, pots fer ús d'aquest apartat.
Només hauràs d'enviar un missatge (en cap cas seran publicats els enviats com a "comentari anònim") a la següent adreça (obligatori):
webmaster@tirmanresa.com
En el mateix ha de constar, nom o pseudònim,  tipus de producte en compra / venda / curiositats / camvi / fotografia (amb un tamany maxim de 100 kb x 72 de resolució) i opcionalment, preu o qualsevol altra manera de contacte.
L'autor de la web, no assumeix cap tipus de reponsabilitat sobre aquests, sent aquesta, exclusiva de l'usuari.Así mateix l'autor es reserva el dret de no publicar aquells anuncis que des del seu punt de vista consideri improcedents.

CTP Manresa no participa en cap de les transaccions de compravenda realitzades a través d'aquest fòrum. Aquestes operacions només s'efectuen entre particulars, per la qual cosa CTP Manresa es desentén de qualsevol situació que pugui ocasionar causa d'aquestes actuacions. Per aquest motiu, cap usuari particular pot reclamar a CTP Manresa res que estigui relacionat amb les operacions de compra-venda que es duguin a terme en aquest Fòrum

Els anuncis es treuran transcorreguts 6 mesos, si no es confirma la seva renovació o baixant el preu.

Es ven Walther SP22 M4, adquirida el juliol del 2011 nova. Aquesta arma només ha disparat en una competició i 2 entrenaments. És nova. Es ven per no fer-la servir.

Preu 450 € Negociables.

Tlf. 649888780  Èric.

 

En venda Walther, calibre 22, + kit del  32

en molt bon estat.

Preu 1500 €

Contacte  Josep.   609587331

Venc BERETTA 90 TWO (tàctica) en perfecte estat, només dos recorreguts.

Preu 700 € 

Tlfn. 630 07 17 51

JOSEP

© Copyright . Tots els drets reservats. ( Club Tir Precisió Manresa )