Buscar
  • Club Tir Precisió Manresa

L'equip del Club Tir Precisió Manresa s'imposa en l'Interclubs d'alta precisió BR50


Imatge de l'equip (d'esquerra a dreta Marcè Mas, Josep M. Serena i Anna M. Herrera)

El diumenge passat va tenir lloc, a les instal·lacions del Club de Tir Precisió Manresa, el campionat de “Interclubs d’alta precisió BR-50”, en categoria única, en la qual hi van participar tiradors dels Clubs de tir de Barcelona, Terrassa, Mataró, Sabadell i Manresa. En “individuals”, es va adjudicar la primera posició el tirador Josep M. Serena, del Club Tir Precisió Manresa. Pel que fa “per equips de Club”, el primer lloc va ser per al mateix Club esportiu, format pels tiradors Mercè Mas, Josep M. Serena i Anna M. Herrera. Els primers cinc classificats “individuals” i “per equips” van ser els següents:

INTERCLUBS BR-50 “INDIVIDUALS” 1r Josep M. Serena – Club Tir Precisió Manresa – 499,30 punts 2n Josep Ant. González – Club Tir Precisió Terrassa – 498,29 punts 3r Mercè Mas – Club Tir Precisió Manresa – 497,32 punts 4rt Paulino Mendoza – Club Tir Esportiu Barcelona – 496,29 punts 5è Francesc Velasco – Club Tir Precisió Terrassa – 496,29 punts

Altres tiradors classificacions del Club Tir Precisió Manresa: 12è Anna M. Herrera 491,15 punts

INTERCLUBS BR-50 “CLASSIFICACIÓ PER EQUIPS DE CLUB”

1r Club Tir Precisió Manresa – 1487,77 punts (Mercè Mas, Josep M. Serena i Anna M. Herrera) 2n Club Tir Precisió Terrassa – 1485,75 punts (Josep Vitó, Francesc Velasco i Josep Ant. González) 3r Club Tir Sabadell – 1478,64 punts (Pere Baseda, Cándido Rocamora i Pere Font) 4rt Club Tir Esportiu Barcelona – 1472,65 punts (Josep M. Mitjana, Fernando Rodríguez i Paulino Mendoza) 5è Club Tir Esportiu Mataró – 1437,50 punts (Josep M. Macias, Gabriel Rojas i Pere Gurri)

TIRADES SOCIALS DEL CLUB

El Club Tir Precisió Manresa, va organitzar una tirada en la modalitat de “Pistola Lliure”. Els primers classificats per categories van ser els següents:

PISTOLA LLIURE 1r Sènior “B” Xavier Rifé 398 punts 1r Veterà “A” Jaume Rubinat 496 punts


0 vistas

© Copyright . Tots els drets reservats. ( Club Tir Precisió Manresa )