Buscar
  • Club Tir Precisió Manresa

Joaquim Delisau, del CT Precisió, s'adjudica la Copa Federació en la modalitat de F-Class Restri


Durant aquest cap de setmana, va tenir lloc a les instal·lacions del Club de Tir Montsià, Amposta (Tarragona), la final de la “Copa Federació de F-Class R”, en les modalitats de “Open i Restricted”, en categoria única, organitzat per la “Reial Federació Espanyola de Tir Olímpic”, en el qual un dels dos tiradors del Club Tir Precisió Manresa, es va adjudicar la primera posició en la modalitat de “Restricted”. Els primers tres classificats van ser els següents:

RESTRICTED 1r Joaquim Delisaru – Federació Catalana – 579,50 punts (Club Tir Precisió Manresa) 2n Jesús Alonso – Federació Catalana – 578,59 punts 3r Emili Sospedra – Federació Catalana – 507,22 “

OPEN 1r Joan Ripoll Federació Catalana 597,79 punts 2n Ricard Arquero – Federació Catalana – 595,81 punts 3r Paulí Mendoza – Federació Catalana – 594,77 punts 10a Olga Puig – Federació Catalana – 543,42 punts (Club Tir Precisió Manresa)

TIRADES SOCIALS DEL CLUB

El Club Tir Precisió Manresa, va organitzar dures tirades en les modalitats de “Pistola Estàndard Plus i Avantcàrrega”. Els primers classificats van ser els següents:

PISTOLA ESTÀNDARD PLUS 1r Sènior “A” Xavier Llorente 580 punts 1r Sènior “B” Antoni Harillo 478 punts 1a Dames Maria Martín 434 punts 1r Veterà “A” Joan Lluís Aymerich 497 punts 1r Veterà “B” Josep Ramos 338 punts

PISTOLA AVANTCÀRREGA 1r Santi Sagués 89 punts 2n Josep Bertran 86 punts 3r Jesús Alonso 83 punts


22 vistas

© Copyright . Tots els drets reservats. ( Club Tir Precisió Manresa )