Buscar
  • Club Tir Precisió Manresa

Kamila Lipska guanya en la prova de carrabina matx olímpic


Jesús Alonso s'ha imposat en la prova de pistola lliure i Xavier Llorente en la de pistola foc central

La tiradora Kamila Lipska, amb 578 punts, s'ha imposat en la categoria de dames en la modalitat de carrabina matx olímpic a la tirada social d'aquest dissabte al Club de Tir Precisió Manresa.

L'altra prova de la jornada de dissabte ha estat en la modalitat de pistola lliure. Jesús Alonso, amb una puntuació de 492, ha estat el primer classificat de la prova en l'única categoria que s'ha disputat, la de veterà A.

D'altra banda, aquest diumenge s'ha celebrat una nova tirada al Club de Tir Precisió Manresa, en aquest cas en la modalitat de pistola foc central. Xavier Llorente (508 punts) ha vençut en la categoria sènior A, mentre que Gerard Trench (452 punts) ho ha fet en la de sènior B. Quant a la classificació de veterans, Joan Corbalán (441 punts) s'ha endut la victòria en la classe A i Josep Antoni Rius (356 punts) en la B. Finalment, Maria Alba Giménez ha aconseguit el triomf en la categoria de dames amb un total de 509 punts.


0 vistas

© Copyright . Tots els drets reservats. ( Club Tir Precisió Manresa )