Normes D'ús del Fòrum.

Si vols participar has de registrar-te.
Per registrar-te les úniques dades obligatòries són el teu nom d'usuari, contrasenya i una adreça de correu electrònic.

- La direcció de correu electrònic romandrà oculta per evitar l'spam i en cap cas serà facilitada per la nostra part a tercers.
- En utilitzar-lo, vostè accepta els següents termes sense condicions, i si no el administrador  i / o responsables del lloc faran ús del dret d'admissió, cancel · lant el seu compte o prenent les mesures oportunes sense explicació prèvia.

- Recorda que ets l’únic responsable de les teves paraules.​

- Aquest f’òrum está obert a qualsevol edat i cultura.Has de ser educat i respectar als altres encara que no estiguis d’acord amb ells.No intentis imposar les teves idees i no ridiculitzis als que no pensin igual que tu. En general, no facis el que no t’agradaria que et fessin a tu.

- Respecte i educació. Els foreros han de mantenir unes normes de conducta apropiades amb la resta de membres, així com amb persones físiques, entitats i / o societats. No serà tolerada cap falta de respecte.
- Discussió: Les Discussions / debats estan bé sempre que es mantinguin civilitzadament i no es trenquin les regles i no és degenerin en un conflicte.

 -Els posts del fòrum han de ser estrictament temes amb la finalitat d'aquest fòrum / subfòrum, tota la resta queda fora de si.
-El xat és bàsicament per dubtes, preguntes, suggeriments curtes que puguin ser respostes per qualsevol membre de la comunitat sense necessitat d'escriure un post, i per saludar.

- També es permet de parlar coses alienes al servidor si es tracta d'anunciar algun acte puntual i no el iniciar una conversa llarga.
- Si veus que se't tanca o s'elimina algun fil / post, no obris un altre per demanar explicacions, el mateix és aplicable a les expulsions de tercers. No es modera sense raons i l'explicació està en aquestes normes.

- Si fins i tot després de llegir-lo no ho comprengueres, pots dirigir-te al moderador  via MP.
- Col · labora a mantenir l'ordre i la claredat del fòrum:
• Posteixa en la secció adequada als teus problemes.
• Evita crear fils duplicats per a un mateix tema
• Procura que la teva expressió escrita sigui clara; escrivint de forma organitzada, amb sentit i de fàcil lectura per a la resta d'usuaris.
• No es permetran missatges amb: referències, o enllaços a llocs il · legals o d'índole sexual, racista, xenòfoba, drogues, etc.
• No està permès divulgar dades privades teves i / o de tercers en els fòrums. com ara adreces de correu electrònic.
• Per cortesia, és recomanable agrair l'ajuda dels participants del fòrum que ens han proporcionat una informació sol-licitada.

En cas contrari del incumpliment de les normas del fòrum es podrà procedir al trasllat o eliminació corresponent sense avís previ i prendre les mesures pertinents.
- Per acabar, tingueu present que la majoria de prohibicions vénen marcades per imperatiu legal, és deure de l'usuari no comprometre al fòrum amb aquest tipus de temes, enteneu que és pel bé del conjunt ..
 -Fem d'aquest fòrum un lloc agradable.


 
​CTP Manresa, no es fa responsable de les opinions publicades pels usuaris del fòrum.

Es permet l'ús de dos idiomes Castellà o Català.

© Copyright . Tots els drets reservats. ( Club Tir Precisió Manresa )