​Últimes noticies

26-Nov-2018

El passat diumenge va tenir lloc, a les instal·lacions de del Club Tir Montsià (Amposta), el“Trofeu de la Generalitat de F-Class Rimfire 100 m.”, organitzat per la Federació Catalana de Tir Olímpic, en categoria única i en les modalitats d’Open i Restricted.

Els primers classificats van ser els següe...

20-Nov-2018

El dissabte passat, el Club Tir Precisió Manresa, va organitzar en suport a “La Marató de TV3”, aquest any dedicada a “la recerca contra el càncer “, el “V Open nocturn de BR-50”, en categoria única i en les modalitats de Varmint Pesant i Lleuger, en el qual hi van participar tiradors dels Clubs de...

20-Nov-2018

El passat diumenge, va tenir lloc a les instal·lacions del “Centro Deportivo Nacional de Jamor” de Lisboa (Portugal), el “Trofeu Coronel Maçanita de BR50 Aire”, organitzat per la Federació Portuguesa de Tir, en les modalitats de Varmint Pesant i Lleuger.

En aquesta última modalitat (varmint lleuger),...

14-Nov-2018

 Foto d'arxiu

El diumenge dia 11 de novembre va tenir lloc, a les instal·lacions del Club Tir Precisió Manresa, una tirada en la modalitat de “Pistola Foc Central”.

Els primers tiradors per categories van ser els següents:

1r Sènior “A” José Julio Ortega  553 punts
1r Sènior “B” Ismael Solé  414 p...

6-Nov-2018

Durant els dies 2 al 4 de novembre va tenir lloc, a les instal·lacions del “Club Tir de Logronyo”, el “Campionat d’Espanya per a Joves Promeses”, organitzat per la “Reial Federació Riojana de Tir Olímpic”.

En la modalitat de “carrabina aire mires tancades”, els tiradors del Club Tir Precisió Manresa...

Please reload

Entrades recents
Please reload

Arxiu
Please reload

Buscar per tags
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
RSS