​Últimes noticies

26-Sep-2018

El Club Tir Precisió Manresa, va organitzar aquest cap de setmana les tirades en les modalitats de pistola R.R.T.T. Estàndard, R.R.T.T. Producció i pistola velocitat.

Els primers classificats per categories van ser els següents tiradors:

RR.TT ESTÀNDARD
1r Sènior “A” Adrià Real 100,00 punts
1r Veterà...

18-Sep-2018

 Foto d'arxiu

El passat diumenge, va tenir lloc a les instal·lacions de “l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya” (Mollet del Vallès), el “Campionat de Catalunya de Joves Promeses 2018″, organitzat per la “Federació Catalana de Tir Olímpic”, en les modalitats de “carrabina i pistola aire”.

Els ti...

17-Sep-2018

Aquest diumenge, ha tingut lloc al Club de Tir Montsià, Amposta (Tarragona), el “Campionat de Catalunya de BR-50 Aire”, en les modalitats de “Varmint Pesat i Lleuger”, organitzat per la "Federació Catalana de Tir Olímpic” i en categoria única.

Els primers tres tiradors classificats han estat els seg...

11-Sep-2018

Durant aquest cap de setmana, va tenir lloc a les instal·lacions del Club de Tir Montsià, Amposta (Tarragona), la final de la “Copa Federació de F-Class R”, en les modalitats de “Open i Restricted”, en categoria única, organitzat per la “Reial Federació Espanyola de Tir Olímpic”, en el qual un dels...

4-Sep-2018

El diumenge va tenir lloc la tirada de pistola esportiva 30+30 “Open Ciutat de Manresa” dins els actes de la Festa Major. Els primers classificats per categories van ser els següents tiradors:

1r Sènior “A” Santi Sagués 541 punts
1r Sènior “B” Eder Torrades 480 punts
1r Dames M. Alba Giménez 510...

Please reload

Entrades recents
Please reload

Arxiu
Please reload

Buscar per tags
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
RSS